Velkommen til Træeksperten

Træeksperten

Brandvænget 50

2650 Hedehusene

Åbningstider

Man-Fre: 9:00 til 17:00

Hækklipning
Hækklipning i København
Hækklipning

Professionel hækklipning i Københavnsområdet og resten af Sjælland

Mindre tid på plænen – mere tid til familien

Hos Træeksperten er vi meget passioneret med hækklipning, og vi går op i detaljerne – her er der intet, der stikker ud. Vi kommer gladeligt ud og beser dit projekt, hvad end det er i København, Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland. Du får klippet hækken, som du ønsker – måske den skal have et mønster? Det gælder både ligusterhække, bøgehække eller hvilken som helst hæk for private og erhverv.

Så ofte bør du klippe hækken:
Vi anbefaler at klippe hækken to gange årligt. Tidligt forår og sent efterår. På den måde sikrer du en tæthed i dens flade og dens skud, så du ikke pludselig står med en halvnøgen hæk. Træeksperten tilbyder professionel hækklipning, så du slipper for tjansen. Vores hækkeklipper er altid tankede med miljøvenlig benzin – klar til din hæk, så du blot skal læne dig tilbage og bruge tiden på det, du hellere vil. Når hækken er klippet, sørger vi selvfølgelig for at tage alt haveaffald med os, så din have står pæn og ryddelig.

Skal du have en effektiv hækklipning af dygtige fagfolk på Sjælland? Ring til Træeksperten og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Derfor bør du vælge Træeksperten:

Totalløsning. Vi går op i at gøre hele forløbet så glat som muligt ved at tilse din have og hjælpe til med at passe den. Vi kører selvfølgelig alt haveaffald væk.

Højt fagligt niveau. Vi er uddannede arborister og har over 5 års erfaring.

Hvert træ betyder noget. Vi respekterer, at et træ kan have høj affektionsværdi for dig. Derfor er det vigtigt for os, at dit træ får den behandling, den fortjener.

Har du brug for hjælp til dit træ eller have

kontakt til Træeksperten, hvor vi står klar til at rådgive dig om dit træprojekt

Få et uforpligtende tilbud