Velkommen til Træeksperten

Træeksperten

Brandvænget 50

2650 Hedehusene

Åbningstider

Man-Fre: 9:00 til 17:00

Stubfræsning
Stubfræsning

Få fræset dine stubbe af en fagmand ved Træeksperten

Giv plads til nyt
I mange haver står stubben ved en bålplads klar til at sidde på eller som en skulptur i haven. Men for nogle står en stub i vejen ved græsslåning, hvor en stubfræsning ville åbne op for bedre udnyttelsesmuligheder. En stubfræsning giver dig plads til mere græs, et orangeri, eller noget helt tredje. Hos Træeksperten kører vi i Storkøbenhavn og resten af Sjælland og laver stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning
Har du en stub, der fylder for meget, kommer vi også fræser den ned. En stubfræsning giver dig mulighed for at plante højbed eller plante nyt græs på området. Vi har flere års erfaring med stubfræsninger, så vi kender teknikkerne og ved, hvordan vi skal gå til opgaven.

Har din stub brug for en bestemt hånd i Storkøbenhavn eller et andet sted på Sjælland? Ring til os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver altid et fair og uforpligtende tilbud.

Derfor bør du vælge Træeksperten:

Totalløsning. Vi går op i at gøre hele forløbet så glat som muligt ved at tilse din have og hjælpe til med at passe den. Vi kører selvfølgelig alt haveaffald væk.

Højt fagligt niveau. Vi er uddannede arborister og har over 5 års erfaring.

Hvert træ betyder noget. Vi respekterer, at et træ kan have høj affektionsværdi for dig. Derfor er det vigtigt for os, at dit træ får den behandling, den fortjener.

Har du brug for hjælp til dit træ eller have

kontakt til Træeksperten, hvor vi står klar til at rådgive dig om dit træprojekt

Få et uforpligtende tilbud