Velkommen til Træeksperten

Træeksperten

Brandvænget 50

2650 Hedehusene

Åbningstider

Man-Fre: 9:00 til 17:00

Træfældning
Træfældning

Få professionel træfældning af en arborist på Sjælland

Giv træet en værdig afslutning
Er dit træ blevet trist at se på med årene, og drømmer du om mere plads i haven? Med en træfældning kan du udnytte de ekstra kvadratmeter til en udvidelse af haven eller måske en ny terrasse. Vi kommer gerne ud og vurderer, om dit træ skal fældes, eller om det kan nøjes med at blive beskåret. I nogle træer vokser der nemlig svampe, så det ligner, træet er usundt, men faktisk er helt normalt og en del af dets biodiversitet.

Risikovurdering af dit træ
Har træet løsnet sig efter storm og står nu og svajer? Hos Træeksperten laver vi kvalificerede sikkerheds- og risikovurderinger. Vi kommer ud og tilser træets hældning, og hvor stærkt træet står i jorden. Derfra vurderer vi, om træet bør fældes, eller om det kan klare sig nogle år endnu – i nogle tilfælde er det nok blot at beskære det, så det klarer dets nye holdning.

Er du i tvivl om dit træs sundhed, og overvejer du at få det fældet? Træeksperten hjælper dig hele vejen.

Derfor bør du vælge Træeksperten:

Totalløsning. Vi går op i at gøre hele forløbet så glat som muligt ved at tilse din have og hjælpe til med at passe den. Vi kører selvfølgelig alt haveaffald væk.

Højt fagligt niveau. Vi er uddannede arborister og har over 5 års erfaring.

Hvert træ betyder noget. Vi respekterer, at et træ kan have høj affektionsværdi for dig. Derfor er det vigtigt for os, at dit træ får den behandling, den fortjener.

Har du brug for hjælp til dit træ eller have

kontakt til Træeksperten, hvor vi står klar til at rådgive dig om dit træprojekt

Få et uforpligtende tilbud